Team Jessica K

Äiti - tytär, intohimo - luovuus, unelma,
jota ei voinut jättää toteuttamatta. Jessica K syntyi vuonna 2007 äidin ja  tyttären intohimosta kenkiä ja laukkuja kohtaan. 
Vuosien kokemus asiakaspalvelusta ja myyntityöstä, kiinnostus muotiin, kokemus tuotteista, joita valikoimastamme löydät sekä periksi antamaton yrittelijäisyys ja avarakatseisuus on tuonut meidät tähän päivään.
Olemme pieni perheyritys, joka tekee työtä täydellä sydämellä. Kuvissa vilahteleekin välillä koko iloinen naisporukkamme. 
Valikoimastamme löytyvät naisten vaatteet, laukut, asusteet, korut ja piensisustustuotteet. Herkkuja maailmalta omana maahantuontina ja ihanuuksia muilta tunnetuilta skandinaavisilta brändeiltä, jotka täydentävät hyvin valikoimaamme.

Elokuussa 2018 muutoksen tuulia ja Puistokadun putiikkimme Savonlinnassa sulki ovensa 11 vuoden jälkeen. Syyskuussa siirsimme toimintamme Tallinnaan Jessican asuttua kaupungissa jo useamman vuoden ajan. Näillä muutoksilla saamme tehostettua ja keskitettyä toimintaamme paremmin. Oltuamme 2 vuotta Tallinnan Foorum -keskuksessa, putiikkimme vuokrasopimus päättyi elokuussa 2020. Nyt etsimme idyllistä kivijalkakaupan tilaa Tallinnasta ja uskomme, että sinnikkyydellä ja kovalla etsinnällä täydellinen yhdistelmä nostalgiaa ja idylliä - ihastuttava kokonaisuus - löytyy. Verkkokauppamme on koko ajan täydessä tohinassa ja palvelemme Teitä viestein ja puhelimitse lähes jokaisena päivänä viikossa.  <3  
Summer Shop:imme avautuu jälleen kauniiseen Savonlinnaan. Kesä -22 tulee olemaan täynnä hulinaa, ihanaa kesäfiilistä ja ihania kohtaamisia. Tavataan Savonlinnassa!
Seuraa ilmoitteluamme myös Facebook:ssa ja Instagramissa @jessicaklifestyle