Team Jessica K

Äiti - tytär, intohimo - luovuus, unelma,
jota ei voinut jättää toteuttamatta. Jessica K syntyi vuonna 2007 äidin ja  tyttären intohimosta kenkiä ja laukkuja kohtaan. 
Vuosien kokemus asiakaspalvelusta ja myyntityöstä, kiinnostus muotiin, kokemus tuotteista, joita valikoimastamme löydät sekä periksi antamaton yrittelijäisyys ja avarakatseisuus on tuonut meidät tähän päivään.
Olemme pieni perheyritys, joka tekee työtä täydellä sydämellä. Kuvissa vilahteleekin välillä koko iloinen naisporukkamme. 
Valikoimastamme löytyvät naisten vaatteet, laukut ja asusteet. Herkkuja maailmalta omana maahantuontina ja ihanuuksia muilta tunnetuilta skandinaavisilta brändeiltä, jotka täydentävät hyvin valikoimaamme.

Elokuussa 2018 muutoksen tuulia ja Puistokadun putiikkimme Savonlinnassa sulki ovensa 11 vuoden jälkeen. Syyskuussa siirsimme toimintamme Tallinnaan Jessican asuttua kaupungissa jo useamman vuoden ajan. Näillä muutoksilla saimme tehostettua ja keskitettyä toimintaamme paremmin. 
Joulukuussa -22 avasimme Tallinnan Telliskiven nostalgisen ihanaan vanhaan kivirakennukseen pienen sievän ja tunnelmallisen Ratapiha Showroomin. Ratapihalla pääset hypistelemään ja sovittelemaan kauden ihanuuksia. Ovet ovat avoinna ennaltailmoitettuna ajankohtina ja tulemme järjestämään huikeita tapahtumia, joihin pääset osallistumaan vain Ratapihalla. Olet lämpimästi tervetullut.  
Jessica K Ratapiha showroom
Telliskivi 57 ( takapihalla )
Tallinna
Verkkokauppamme on koko ajan täydessä tohinassa ja palvelemme Teitä viestein ja puhelimitse lähes jokaisena päivänä viikossa.  <3  
Seuraa ilmoitteluamme myös Facebook:ssa ja Instagramissa @jessicaklifestyle